Weekmenu 60

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #60

Maandag – Gezondere Shepherd’s Pie

Gezondere Sheppards pie-3

Shepherd’s Pie is een heerlijk winters comfort-food gerecht. Maar deze schotel kan wel erg machtig zijn. Tijd dus voor een lichtere en gezondere versie van een Shepherd’s Pie, met kippengehakt en zoete aardappels!

Hier vind je het recept voor gezondere Shepherd’s Pie

Dinsdag – Koude sesam noodles

koude noodles met sesam

Koude sesam noodles is een gerecht dat je echt een keer moet proberen. Deze heerlijke noodles maak je makkelijk in een paar minuten. Wij serveren het met chili-olie, edamame boontjes en soms een paar stukjes gebakken kip, maar vaker laten we het vega. Niet alleen lekker als frisse avondmaaltijd, maar ook erg lekker als meeneem-lunch voor op kantoor of tijdens een picknick! 

Hier vind je het recept voor koude sesam noodles

Woensdag – Gehaktbrood

Spaans gehaktbrood recept

Spaans gehaktbrood met een heerlijke tomatensaus brengt de zon in huis. Het recept voor dit heerlijke gehaktbrood is geïnspireerd op de bekende en geliefde tapas klassieker albondigas, oftewel Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus.

Hier vind je het recept voor Spaans gehaktbrood met tomatensaus

Donderdag – Linzensoep

Linzensoep uit de Instant Pot

Instant Pot Linzensoep is een makkelijk en snel recept om deze klassieke maaltijdsoep in de Instant Pot te maken. Dit budgetrecept is heerlijk verwarmend en hartig. Het recept is uiteraard ook geschikt voor andere multicookers, zoals de Crockpot Express en Ninja Foodi!

Hier vind je het recept voor Instant Pot Linzensoep

Vrijdag – Bruine bonen met rijst

Surinaamse bruine bonen met rijst

Er bestaat bijna geen makkelijker Surinaams recept dan bruine bonen met rijst. Rijst koken, bruine bonen laten pruttelen met smaakmakers en je bent eigenlijk zo goed als klaar. Weinig afwas, zeker als je cheat met magnetronrijst. Heerlijk no-nonsense comfort food, waar je met het hele gezin van kan genieten.

Hier vind je het recept voor Bruine bonen met rijst (super simpel Surinaams)

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close