Weekmenu 61

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #61

Maandag – Indonesische Zuurkoolschotel

Indonesische zuurkoolschotel met gehakt en ketjap

Indonesische zuurkoolschotel met gehakt is een heerlijke smaakcombinatie. De zoete ketjap en kruiden zijn de perfecte tegenhanger van het zure van de zuurkool. De zuurkool gaat op de bodem, zodat de smaken en sappen van het Indisch gekruide gehakt heerlijk in kunnen trekken. We toppen het af met een rijke laag aardappelpuree, die we extra smeuïg hebben gemaakt met kokosmelk. De prachtige goudgele kleur komt van een vleugje kurkuma; een veelgebruikt ingrediënt in de Indonesische keuken!

Hier vind je het recept voor Indonesische zuurkoolschotel met gehakt

Dinsdag – Zoete aardappelsoep

Zoete aardappelsoep uit de Instant Pot

Zoete aardappelsoep uit de Instant Pot is een heerlijke, simpele soep om te maken. Met gember, knoflook en kokosmelk gaan we de Aziatische kant op. Zomers, licht en een tikje romig.

Hier vind je het recept voor zoete aardappelsoep uit de Instant Pot

Woensdag – Gevulde paprika

Gevulde paprika uit de Instant Pot

Wie is er niet gek op een gevulde paprika?

Hier vind je het recept voor gevulde paprika’s uit de Instant Pot of gevulde paprika met spinazie, Boursin & bulgur

Donderdag – Aardappelpuree

Aardappelpuree

Aardappelpuree is zo ontzettend lekker als je het zelf maakt. Ga vandaag voor een AVG’tje met puree! Lekker met bijvoorbeeld geroosterde spruitjes met honing en amandel.

Hier vind je het recept voor gewoon goede aardappelpuree

Vrijdag – Risotto met pompoen

pompoen risotto met tijm

Pompoenrisotto is één van mijn favoriete recepten in de herfst. Stiekem buiten de herfst ook wel. Ik maak hem op verschillende manieren en dit recept is een simpele, maar heerlijke versie met pompoen en tijm.

Hier vind je het recept voor pompoenrisotto met tijm

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close