Weekmenu 62

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #62

Maandag – Zoetzure Thaise garnalen

zoetzure thaise garnalen

Zoetzure Thaise garnalen zijn binnen 20 minuten klaar. Serveer de overheerlijke garnalen met een kom rijst of schep ze bijvoorbeeld door wat noodles heen. Dit Thaise gerecht kun je makkelijk zo pittig maken als je wilt. Super geschikt voor het hele gezin dus!

Hier vind je het recept voor Zoetzure Thaise garnalen

Dinsdag – Pasta alla Norma

Italiaanse pasta alla norma recept

Pasta alla Norma is een heerlijke, eenvoudige Italiaanse pasta met aubergine en tomaat. Super snel te maken en ontzettend lekker. We geven je het traditionele recept, maar ook hoe je het net even gezonder kunt maken. Ook geven we je een tip hoe je een moeilijk verkrijgbaar ingrediënt kunt vervangen.

Hier vind je het recept voor Pasta alla Norma

Woensdag – Romige Paddenstoelensoep

kommen romige paddenstoelensoep

Deze fantastische, romige paddenstoelensoep is het perfecte herfstrecept. Ondanks dat het super snel klaar is voelt het alsof je een heen fancy soepje aan het eten bent. 

Hier vind je het recept voor Romige Paddenstoelensoep

Donderdag – Surinaamse bami met kipfilet

Surinaamse bami met kipfilet

Surinaamse bami met kipfilet is een snelle smaakbom. Varieer gerust met kippenbouten, garnalen of bijvoorbeeld doks (eend), maar vandaag gaan we voor de snelle versie van dit smaakvolle recept. Iedereen maakt zijn bami net een klein beetje anders, maar dit is het recept dat ik van mijn Surinaamse schoonzusje heb geleerd.

Hier vind je het recept voor Surinaamse bami met kipfilet

Vrijdag – Sticky Indonesische Aubergine

Terong Blado Indonesische Aubergine-1

Sticky Indonesische Aubergine (Terong Blado of Balado) combineert heerlijke hartig gebakken stukken aubergine met een sweet en sticky ketjap saus. Lekker met rijst of bijvoorbeeld nasi kuning.

Hier vind je het recept voor Sticky Indonesische Aubergine (Terong Blado)

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close