Weekmenu 63

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #63

Maandag – Indonesische Nasi Goreng

Indonesische Nasi Goreng

Nasi, wie kent het niet? Zelf maak je simpel binnen 30 minuten deze heerlijke Indonesische Nasi Goreng. Nasi Goreng is op super veel manieren te maken, er is geen ‘officieel’ recept, maar dit recept vind ik zelf toch wel heel lekker, zonder moeilijke ingrediënten.

Hier vind je het recept voor Indonesische zuurkoolschotel met gehakt

Dinsdag – Kokos pompoensoep met kerrie

Kokos pompoensoep met kerrie

Kokos pompoensoep met kerrie is een heerlijke herfstige, maar toch ook tropische soep. Vandaag deel ik deze super snelle en simpele manier om pompoensoep te maken, met een heerlijke romige kokos- én kerriesmaak.

Hier vind je het recept voor Kokos pompoensoep met kerrie

Woensdag – Spitskool ovenschotel

Spitskool ovenschotel met gehakt
Spitskool ovenschotel met gehakt is bij ons een gezinsfavoriet. Lekker en simpel, iedereen is er wel gek op. Het mooie is dat je de schotel van tevoren kunt maken en dan alleen nog even af hoeft te bakken in de oven!

Hier vind je het recept voor Spitskool ovenschotel

Donderdag – Luie zalm spinazie pasta

Snelle Zalm Spinazie Pasta

Luie Zalm Spinazie Pasta. Na een lange zware dag op het werk, wil ik gewoon een smaakvolle maaltijd zonder dat ik hier al teveel voor hoef te doen en die ook nog eens snel klaar is!

Hier vind je het recept voor Luie zalm spinazie pasta

Vrijdag – Gezondere Shepherd’s Die

Gezondere Shepherd's Pie

Shepherd’s Pie is een heerlijk winters comfort-food gerecht, maar is ook heel lekker in de herfst. Deze schotel kan wel erg machtig zijn. Tijd dus voor een lichtere en gezondere versie van een Shepherd’s pie, met kippengehakt en zoete aardappels!

Hier vind je het recept voor Gezondere Shepherd’s Pie

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close