Weekmenu 64

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #64

Maandag – Courgette broccoli soep met knoflookcroutons

Courgette broccoli soep met knoflook croutons
Courgette broccoli soep met knoflook en room. Deze heerlijke soep zit bomvol groentes, is koolhydraatarm, vegan (!) en staat ook nog eens makkelijk binnen 30 minuten op tafel. Perfect als gezonde, doordeweekse maaltijd dus.

Hier vind je het recept voor Courgette broccoli soep met knoflookcroutons

Dinsdag – Linzen-chorizo stoofpot

Chorizo linzen stoof
Deze verwarmende linzen-chorizo stoofpot is te maken in 30 minuten. Wat is er nou lekkerder dan ‘s avonds met koud weer thuiskomen en dan zo’n heerlijke stoofpot op tafel zetten? De kleuren zijn vrolijk en de smaken lekker vol en intens.

Hier vind je het recept voor Heerlijk verwarmende linzen-chorizo stoofpot

Woensdag – Bami zoals van de Chinees

Chinese bami goreng

Bami zoals van de Chinees: iedereen kent het wel. Heerlijke, glibberige brede bami noodles met stukjes ham en reepjes ei. Simpel om te maken en deze versie is lekkerder dan de versie die jij afhaalt! Deze Chinese afhaalklassieker staat makkelijk binnen 30 minuten op tafel.

Hier vind je het recept voor Bami zoals van de Chinees

Donderdag – Citroen risotto met kip

Citroen risotto met kip
Citroen risotto met kip smelt in je mond; smeuïg, met een vleugje zon. Zelf ben ik gek op zowel risotto als citroen, dus wat mij betreft is dit een gouden combinatie!

Hier vind je het recept voor Citroen risotto met kip

Vrijdag – Chinese loempia

vulling chinese loempia

Een Chinese loempia maak je heel makkelijk helemaal zelf! Vullen, rollen, frituren en je bent klaar om te genieten van een heerlijke Chinese loempia. Minstens zo lekker als van de afhaal, misschien zelfs beter!

Hier vind je het recept voor Chinese loempia zelf maken, zoals van de afhaal

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close