Weekmenu 65

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #65

Maandag – Stoofvlees met kruidnoten

Sinterklaas stoofvlees met kruidnotenStoofvlees met kruidnoten is een leuk, lekker en hartig Sinterklaas gerecht. Zacht gestoofd vlees in een heerlijke jus. Je vindt in dit artikel niet alleen een recept voor de bereiding in een stoofpan, maar ook die voor een snellere bereiding onder druk, in de Instant Pot of andere multicooker met hogedruk functie!

Hier vind je het recept voor Stoofvlees met kruidnoten (hartig Sinterklaas recept!)

Dinsdag – Japchae noodles

Jap Chae noodlesJapchae noodles zijn heerlijke snelle, Koreaanse roerbak noodles. Makkelijk in 30 minuten te maken en je hoeft voor de ingrediënten niet eens naar de toko, alles is in de standaard supermarkt te koop. In tegenstelling tot veel andere Koreaanse gerechten zijn deze roerbak noodles absoluut niet pittig en dan ook geschikt voor het hele gezin!

Hier vind je het recept voor Japchae noodles

Woensdag – Kippensoep (basisrecept)

asis kippensoep die iedere beginner kan makenNog nooit zelf lekkere kippensoep gemaakt? Met dit basisrecept voor kippensoep kan ook jij heel simpel zelf kippensoep maken. Hierna wil je nooit meer soep uit blik!

Hier vind je het recept voor Basisrecept kippensoep

Donderdag – Bloemkool Mac ‘n Cheese

Glutenvrij en koolhydraatarme bloemkool mac n cheese
Deze bloemkool Mac ‘n Cheese is een perfecte koolhydraatarme ‘guilty pleasure’. De kaas zorgt voor de heerlijke smeuïge ziltigheid en de bloemkool voor een lekkere bite.

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme bloemkool Mac ‘n Cheese

Vrijdag – Koolhydraatarme pizza ovenschotel

Koolhydraatarme pizza ovenschotelKoolhydraatarme pizza ovenschotel is fantastisch lekker en super simpel te maken. Dat lees je natuurlijk wel bij meer recepten, maar hier is het toch echt zo! Nee echt! Geloof me nou! Of niet, even goede vrienden, maar misschien dan toch een keer maken? Dit wil je namelijk niet missen.

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme pizza ovenschotel


Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close