Weekmenu 66

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn met koken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we ons zelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 45 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #

Maandag – Pompoen aardperensoep met salie en truffel

Pompoen aardperensoep met truffel salie chili en brood
Pompoen aardperensoep met salie en truffel is een simpel te maken soep, die luxe smaakt en luxe uitstraalt. Heerlijk zacht en hartig, met een heel klein vleugje zoet van de pompoen om het allemaal in balans te houden. Een paar druppeltjes truffelolie erbij geeft je niet alleen een luxe gevoel, maar het smaakt ook nog eens ontzettend lekker. Aan de ene kant simpel genoeg voor een doordeweekse maaltijd en aan de andere kant luxe genoeg om indruk te maken bij je dinergasten.

Hier vind je het recept voor Pompoen aardperensoep met salie en truffel

Dinsdag – Italiaanse Kip Marsala

Kip Marsala met paddestoelen
Kip Marsala oftewel Pollo al Marsala is een heerlijk Italiaans gerecht met goudbruin gebakken kip en een rijke Marsala saus. Heerlijk hartig met een vleugje zoet. Goed te combineren met pasta, polenta of natuurlijk een goede aardappelpuree.

Hier vind je het recept voor Italiaanse Kip Marsala (Pollo al Marsala)

Woensdag – Truffel risotto met Prosecco

Truffel risotto met proseccoTruffel risotto is echt een recept met allure. Het ademt luxe. Alleen al de geur die er vanaf komt, heerlijk! Niet alleen vrij simpel om te maken, ook zeker niet zo duur als je misschien wel zou verwachten.

Hier vind je het recept voor Truffel risotto met Prosecco

Donderdag – Chinese Nasi met Char Siu lapjes

Chinese nasi ham ei lente ui
Chinese Nasi met Char Siu lapjes smaak echt zoals de nasi die we kennen van de Chinees. Simpel, maar absoluut niet saai. Binnen 30 minuten klaar, mits je oven een beetje vlot opwarmt.. maar daar heb je gelukkig zelf niet zoveel werk aan!

Hier vind je het recept voor Chinese Nasi met Char Siu lapjes

Vrijdag – Groentekoekjes

GroentenkoekjesGroentekoekjes zijn net weer een andere manier om lekker groente te eten, dan koken of bakken. Ziet er ook meteen ontzettend feestelijk uit. Super kidsproof, of ze nou de 2, 22 of bijna de 50 aantikken 😉

Hier vind je het recept voor Groentekoekjes

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close