Weekmenu 70

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #70

Maandag – Mexicaanse Quinoa Salade

Recept mexicaans quinoa salade

Deze Mexicaanse quinoa salade is super smaakvol, gezond, makkelijk te maken en binnen 30 minuten kan hij bij jou op tafel staan. Ideaal dus voor een doordeweekse avond.

Hier vind je het recept voor Mexicaanse Quinoa Salade

Dinsdag – Zalm Teriyaki

Zalm Teriyaki

Japanse Zalm Teriyaki is super simpel thuis te maken. Voor je het weet heb je een heerlijk Japans gerecht op tafel staan. Dit gerecht is makkelijk binnen 10 minuten klaar en heerlijk met rijst, noodles en wat simpele groene groente, zoals broccoli. Goed, gezond, simpel en ontzettend lekker! Wat wil een mens nog meer?

Hier vind je het recept Zalm Teriyaki

Woensdag – Kimchi Fried Rice

Kimchi fried rice Koreaanse nasi

Kimchi Fried Rice is een heerlijke, pittige nasi. De kimchi geeft het gerecht niet alleen heel veel smaak, het is ook nog eens erg gezond. Deze rijstmaaltijd is klaar binnen 30 minuten.

Hier vind je het recept Kimchi Fried Rice | Pittige Koreaanse Nasi

Donderdag – Mexicaanse kipburgers

Mexicaanse kipburgers

Deze Mexicaanse kipburgers zijn zo ontzettend lekker, dat je ze elke keer weer op tafel wilt zetten. Dit gaat vast en zeker een zomerse klassieker worden!

Hier vind je het recept Mexicaanse kipburgers die je elke keer weer zult maken

Vrijdag – Snelle garnalen en avocado taco’s

Snelle Garnalen taco's

Deze snelle garnalen en avocado taco’s staan binnen een handomdraai op tafel. Lekker snel voor op de doordeweekse dagen. Binnen 20 minuten heb je een heerlijke verse en gezonde maaltijd bereid. Makkelijk aan te passen, zodat het hele gezin ervan kan genieten!

Hier vind je het recept voor deze Snelle garnalen en avocado taco’s

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close