Weekmenu 71

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #71

Maandag – Luie Uiensoep

Snelle uiensoep lui recept

Een goede Franse uiensoep is heerlijk, zo rijk aan smaak en super geurig. Echter moet je voor het maken van deze soep wel flink wat tijd en geduld hebben. Niet iedereen heeft hier de tijd voor, soms je wil je gewoon even snel een lekkere kom uiensoep. Gelukkig is er ook een manier om een snelle uiensoep te maken.

Hier vind je het recept voor Luie Uiensoep

Dinsdag – Pasta alla puttanesca

Hoeren Pasta Putaneska

Pasta alla puttanesca is een heerlijke smaakvolle rode pastasaus die super makkelijk en vooral snel is om te maken. 

Hier vind je het recept Pasta alla puttanesca met courgetti

Woensdag – Libanees platbrood met zalm en asperges

Libanees platbrood met zalm en groene asperges

Libanees platbrood met zalm en asperges… als dat geen goed begin van je middag is, weet ik het ook niet meer. Lekker, vol met verse producten en het ziet eruit als een klein feestje.

Hier vind je het recept Lekker Lunchen: Libanees platbrood met zalm en asperges

Donderdag – Goed gevulde omelet met paddenstoelen en spinazie

Omelet gevuld met paddestoelen en spinazie

Deze goed gevulde omelet met paddenstoelen en spinazie is mijn go-to recept als ik snel een makkelijke en gezonde maaltijd op tafel wil hebben, die ook nog eens koolhydraatarm is. Stiekem is dat laatste niet het belangrijkste, want hij is zoooo lekker!

Hier vind je het recept Goed gevulde omelet met paddenstoelen en spinazie

Vrijdag –Zweedse gehaktballetjes

Zweedse gehaktballetjes recept van de ikea met romige saus

Zweedse gehaktballetjes zijn heerlijke kleine sappige balletjes, met daarbij een lekkere romige jus. Een echte klassieker die iedereen natuurlijk kent van de grote geel-blauwe interieurwinkel. Ze zijn ontzettend makkelijk te maken en stiekem nog veel lekker dan de balletjes van de Ikea 😉

Hier vind je het recept voor deze Zweedse Gehaktballetjes

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close