Weekmenu 73

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #73

Maandag – Budget bami

low budget bami
Bami is lekker makkelijk en snel, én daarnaast is deze versie ook nog eens super budgetvriendelijk. Staat zo binnen 30 minuten (als je langzaam werkt) op tafel en wij geven je tips om een heerlijke budget bami te maken en hier lekker mee te variëren!

Hier vind je het recept voor Budget Bami

Dinsdag – Japchae noodles

Koreaanse roerbak noedels
Japchae noodles zijn heerlijke snelle, Koreaanse roerbak noodles. Makkelijk in 30 minuten te maken en je hoeft voor de ingrediënten niet eens naar de toko, alles is in de standaard supermarkt te koop. In tegenstelling tot veel andere Koreaanse gerechten zijn deze roerbak noodles absoluut niet pittig en dan ook geschikt voor het hele gezin!

Hier vind je het recept voor Japchae noodles

Woensdag –Penne alla Vodka (pasta met wodka)

Penne alla Vodka
Penne alla Vodka, oftewel pasta met wodka, dat klinkt goed, toch? Of vind je het toch een beetje vreemd klinken? Lees zeker even verder, want met een paar simpele ingrediënten, maak je een heel smaakvol gerecht. De wodka werkt in dit gerecht als een smaakversterker. En nee, van deze pasta word je niet dronken.

Hier vind je het recept voor Penne alla Vodka (pasta met wodka)

Donderdag –Gezondere shepherd’s Pie

Gezondere Shepherd's Pie
Shepherd’s Pie is een heerlijk winters comfort-food gerecht, maar kan ook prima in het voorjaar gegeten worden. Maar deze schotel kan wel erg machtig zijn. Tijd dus voor een lichtere en gezondere versie van een Shepherd’s pie, met kippengehakt en zoete aardappels!

Hier vind je het recept voor Gezondere Shepherd’s Pie

Vrijdag – Parelcouscous met garnaaltjes, asperges en zeekraal

parelcouscous met garnaaltjes
Parelcouscous met garnaaltjes, groene asperges en zeekraal is een heerlijke, doordeweekse fushion maaltijd. Dit snelle recept is makkelijk binnen 20 minuten klaar om opgegeten te worden.

Hier vind je het recept voor Parelcouscous met garnaaltjes, asperges en zeekraal

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close