Weekmenu 74

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #74

Maandag – Instant pot sticky chicken

Instant Pot Sticky Chicken

Super snel sticky chicken met de Instant Pot. Dit recept is sowieso een succes, bij groot EN klein!

Hier vind je het recept voor Instant Pot Sticky Chicken

Dinsdag – Spitskool ovenschotel

Spitskool ovenschotel met gehakt
Spitskool ovenschotel met gehakt is bij ons een gezinsfavoriet. Lekker en simpel, iedereen is er wel gek op. Het mooie is dat je de schotel van tevoren kunt maken en dan alleen nog even af hoeft te bakken in de oven!

Hier vind je het recept voor Spitskool ovenschotel

Woensdag –Knoflook

Pasta met knoflookboter en verse kruiden
Knoflookboter pasta is absoluut mijn lievelingspasta van het moment. Bomvol smaak en ook nog eens makkelijk binnen 20 minuten klaar. Echt een ideaal doordeweeks recept!

Hier vind je het recept voor Knoflookboter pasta met verse kruiden

Donderdag – Zoete aardappel zuurkool stamppot

Zoete aardappel Zuurkool stamppot recept
Zoete aardappel zuurkool stamppot is een moderne twist op deze klassieke lieveling. Niet alleen extra kleur maar ook extra smaak. Waarom zou je zuurkool stamppot maken met zoete aardappel in plaats van ‘gewone’ aardappels? Het smaakt gewoon heel lekker! Het zoete van de zoete aardappelen past erg goed bij het zure van de zuurkool.

Hier vind je het recept voor Zoete aardappel zuurkool stamppot

Vrijdag –Snelle roerbaknoedels met gehakt

Gehakt met noedels roerbakken

Snelle roerbaknoedels met gehakt is het perfecte snelle doordeweeks recept. Lekker veel groente en een zelfgemaakte woksaus, zonder gedoe. Je hebt hier geen pakje of zakje voor nodig!

Hier vind je het recept voor Snelle roerbaknoedels met gehakt

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close