Weekmenu 75

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #75

Maandag – Zoetzure Thaise garnalen

zoetzure garnalen op Thaise manier bereid
Zoetzure Thaise garnalen zijn binnen 20 minuten klaar. Serveer de overheerlijke garnalen met een kom rijst of schep ze bijvoorbeeld door wat noodles heen. Dit Thaise gerecht kun je makkelijk zo pittig maken als je wilt. Super geschikt voor het hele gezin dus!

Hier vind je het recept voor Zoetzure Thaise garnalen

Dinsdag – Luie Zalm Spinazie Pasta

Snelle Zalm Spinazie Pasta
Luie Zalm Spinazie Pasta. Na een lange zware dag op het werk, wil ik gewoon een smaakvolle maaltijd zonder dat ik hier al teveel voor hoef te doen en die ook nog eens snel klaar is!

Hier vind je het recept voor Luie Zalm Spinazie Pasta

Woensdag –Kimchi Fried Rice

Kimchi fried rice Koreaanse nasi
Kimchi Fried Rice
is een heerlijke, pittige nasi. De kimchi geeft het gerecht niet alleen heel veel smaak, het is ook nog eens erg gezond. Deze rijstmaaltijd is klaar binnen 30 minuten.

Hier vind je het recept voor Kimchi Fried Rice | Pittige Koreaanse Nasi

Donderdag – Sushi Burrito

Sushi Burrito

Sushi Burrito, al het lekkers van sushi, maar dan groter en makkelijker mee te nemen! Deze versie bevat de heerlijke combinatie van pittige surimi, zoete mango en knapperige komkommer!

Hier vind je het recept voor Sushi Burrito met surimi, komkommer en mango!

Vrijdag – Vlamtosti met pittig gehakt

vlamtosti
Thuis maak je met een simpel recept zelf heerlijke vlamtosti’s. Of je nou voor een beetje pittig gaat of graag wilt dat de vlammen uit je bek slaan: dat bepaal je helemaal zelf. Zelfgemaakte tosti’s zijn natuurlijk ook het beste gevuld van allemaal!

Hier vind je het recept voor Vlamtosti met pittig gehakt

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close