Weekmenu 76

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #76

Maandag – Zweedse gehaktballetjes

Zweedse gehaktballetjes recept van de ikea met romige saus
Zweedse gehaktballetjes zijn heerlijke kleine sappige balletjes, met daarbij een lekkere romige jus. Een echte klassieker die iedereen natuurlijk kent van de grote geel-blauwe interieurwinkel. Ze zijn ontzettend makkelijk te maken en stiekem nog veel lekker dan de balletjes van de Ikea 😉

Hier vind je het recept voor Zweedse Gehaktballetjes

Dinsdag – Orzo met courgette en knapperige pancetta

Orzo met courgette en knapperige pancetta
Orzo met courgette en knapperige pancetta is een heerlijk, makkelijk gerecht voor doordeweeks. Met gemak klaar in 30 minuten en je maakt maar 1 pan vies!

Hier vind je het recept voor Orzo met courgette en knapperige pancetta

Woensdag –Vega Buddha Bowl met quinoa

Vega Buddha bowl met quinoa
Deze heerlijke Vega Buddha Bowl met quinoa heeft een heerlijke indo-twist. Met lekkere, vegetarische indo ‘gehakt’ balletjes en op smaak gebracht met een heerlijke pindasaus. Makkelijk, gezond en natuurlijk ook heel erg lekker!

Hier vind je het recept voor Vega Buddha Bowl met quinoa en een indo-twist

Donderdag – Mexicaanse kipburgers

Mexicaanse kipburgers
Deze Mexicaanse kipburgers zijn zo ontzettend lekker, dat je ze elke keer weer op tafel wilt zetten. Dit gaat vast en zeker een zomerse klassieker worden!

Hier vind je het recept voor Mexicaanse kipburgers die je elke keer weer zult maken

Vrijdag – Instant Pot Goulash

Goulash uit de Instant Pot
Instant pot Goulash is, net als zijn in de stoofpan bereide Hongaarse broertje, een heerlijke, rijke stoofpot met rundvlees, paprika, wortel en aardappels. Een echte klassieker in snelkookpan-jasje!

Hier vind je het recept voor Instant Pot Goulash

 

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close