Weekmenu 83

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #83

Maandag – Zwarte rijst pokebowl met zalm en mango

Poke bowl met zwarte rijst
Zwarte rijst Poké Bowl met zalm en mango! Deze maaltijd is niet alleen verrukkelijk en gezond, het ziet er ook nog eens geweldig uit. Daarbij mag je dit recept toevoegen aan je lijstje ‘makkelijke maaltijden die binnen 30 minuten klaar zijn’!

Hier vind je het recept voor Zwarte rijst pokerbowl met zalm en mango

Dinsdag – Pasta alla puttanesca met courgetti

Hoeren Pasta Putaneska
Pasta alla puttanesca is een heerlijke smaakvolle rode pastasaus die super makkelijk en vooral snel is om te maken. 

Hier vind je het recept voor Pasta alla puttanesca met courgetti

Woensdag – Afhaalklassier Foe Yong Hai

Chinese afhaal Foe yong haiFoe Yong Hai, oftewel ei met groente in zoetzure saus. Wie kent het niet? Een absolute afhaalklassieker bij de Chinees in Nederland. Heel simpel zelf te maken en misschien wel lekkerder dan bij de Chinees. In ieder geval een stuk lekkerder dan bij het laatste restaurant waar ik het zelf afhaalde!

Hier vind je het recept voor Afhaalklassieker Foe yong Hai

Donderdag – Aziatische steak sandwich

Aziatische steak sandwich met verse kruiden

Maak je smaakpapillen klaar voor een reis naar Zuidoost-Azië met deze overheerlijke Aziatische steak sandwich! In tegenstelling tot de Philly Cheesesteak, slaan we bij dit broodje de kaas over en gaan we voor een smaakvolle marinade met soja- en oestersaus. Krijg jij al trek? Lees dan snel verder!

Hier vind je het recept voor Aziatische Steak Sandwich

Vrijdag – Japchae Noodles

Jap Chae noodles

Japchae noodles zijn heerlijke snelle, Koreaanse roerbak noodles. Makkelijk in 30 minuten te maken en je hoeft voor de ingrediënten niet eens naar de toko, alles is in de standaard supermarkt te koop. In tegenstelling tot veel andere Koreaanse gerechten zijn deze roerbak noodles absoluut niet pittig en dan ook geschikt voor het hele gezin!

Hier vind je het recept voor Japchae noodles

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close