Weekmenu 84

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #84

Maandag – Vegetarische Harira

Vegetarische Harira
Harira is een heerlijke en simpele Marokkaanse soep. De soep heeft een rijke en dikke consistentie, vergelijkbaar met een stoofpot. Het kent een heerlijke mix van smaken en de toevoeging van specerijen geeft het een karakteristieke geur en smaak. Je maakt dit gerecht heel makkelijk zelf, zonder pakjes en zakjes. Makkelijk, gezond, voedzaam en goedkoop. Wat wil je nog meer?

Hier vind je het recept voor Vegetarische Harira

Dinsdag – Sticky Sriracha Kipburgers

Crispy sticky Sriracha kipburgers

Deze Crispy Sticky Sriracha Kipburgers zijn lekker knapperig van buiten, maar ontzettend sappig van binnen. De heerlijke Sriracha-saus combineren we met een vleugje honing, zodat het zo lekker sticky en spicy, met een klein vleugje zoet wordt!

Hier vind je het recept voor Crispy Sticky Sriracha Kipburgers

Woensdag – Risotto ai Frutti di Mare

Risotto Frutti di Mare

Risotto ai Frutti di Mare is een heerlijke risotto, vol met verschillende zeevruchten, zoals coquilles, mossels en langoustines! Dit luxe gerecht is verraderlijk eenvoudig te maken en je kunt heel makkelijk variëren met de zeevruchten die jij zelf het lekkerst vindt.

Hier vind je het recept voor Risotto ai Frutti di Mare

Donderdag – Melanzane alla Parmigiana

Italiaans Recept Melanzane di Parmigaino
Een heerlijke Italiaanse klassieker. Een ovenschotel met in de hoofdrol aubergine en tomaat. 

Hier vind je het recept voor Melanzane alla Parmigiana; de perfecte ovenschotel

Vrijdag – Zalmburgers met yoghurtsaus en ingelegde komkommer

Zalmburgers met komkommer

Het kinkt misschien heel decadent, zelfgemaakte zalmburgers met yoghurtsaus en ingelegde komkommer, maar het is een fluitje van een cent om te maken. Binnen dertig minuten staan deze toppers gewoon bij jou op tafel!

Hier vind je het recept voor Zalmburgers met yoghurtsaus en ingelegde komkommer


Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close