Weekmenu 86

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #86

Maandag – Taco’s met pompoen, paprika en geitenkaas

Taco's met met gegrilde pompoen

Bij taco’s denk je waarschijnlijk eerst aan zonovergoten dagen waarop je een heerlijke taco weg hapt, maar ook in de herfst zijn ze taco’s een prima idee. Lekker met herfst smaakmakers als geroosterde groentes en geitenkaas.

Hier vind je het recept voor Taco’s met pompoen, paprika en geitenkaas

Dinsdag – Plaattaart met paddenstoelen en zongedroogde tomaten

Plaattaart met paddenstoelen en zongedroogde tomaten
Plaattaart met paddenstoelen past helemaal bij de donkere dagen. De blaadjes vallen van de bomen, het wordt kouder en dus is het weer tijd om de oven aan te zetten. Lekker snel klaar en het grootste gedeelte van de tijd staat het gerecht in oven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over dat heerlijke, knapperige bladerdeegkorstje.

Hier vind je het recept voor Plaattaart met paddenstoelen en zongedroogde tomaten

Woensdag – Gevulde aubergine met kip en feta

aubergine met kip en feta uit de oven

Gevulde aubergine met kip en feta is een heerlijk hartig gerecht. Aubergine transformeert in de oven helemaal en wordt super sappig. Elk hapje geeft een kleine smaakexplosie, met soms een stukje feta en dan weer een olijf. Daarbij is het heerlijk fris door de peterselie. Officieel geen ‘snel’ recept, het moet namelijk 30 minuten in de oven, maar wat mij betreft nog steeds heel erg geschikt als doordeweekse maaltijd.

Hier vind je het recept voor Gevulde aubergine met kip en feta

Donderdag – Moussaka

Griekse moussaka
Hier vind je het recept voor Moussaka – De heerlijke Griekse ovenschotel

Vrijdag – Andijviesoep met Serranoham snippers

Andijviesoep met Serranoham sniper
Hier vind je het recept voor Andijviesoep met Serranoham snippers

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close