Weekmenu 88

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #88

Maandag – Instant Pot Kip Korma
Instant Pot Kip Korma close up

Instant Pot Kip Korma is een heerlijke milde Indiase curry. Met slechts een paar minuten op hoge druk maak je de meest verrukkelijke, kruidige en boterzachte kip in je multicooker. Ik heb het recept zo gemaakt, dat je ook nog eens tegelijkertijd je rijst kunt bereiden met de pot-in-pot methode. Ideaal als je het mij vraagt!

Hier vind je het recept voor Instant Pot Kip Korma

Dinsdag – Cacio e pepe

Ottolenghi Cacio e Pepe met Za'atar
Cacio e pepe is een heerlijke, maar simpele, Italiaanse pasta met slechts drie ingrediënten: kaas (cacio), peper (pepe) en natuurlijk de pasta zelf. Een beetje de volwassen, simpelere en Italiaansere versie van Mac ‘n Cheese. Het gerecht is te maken in de tijd die je nodig hebt om pasta te koken.

Hier vind je het recept voor Cacio e pepe

Woensdag – Bifteki

Authentieke Griekse Bifteki
Bifteki is een klassiek Grieks gerecht voor heerlijke burgers, gemaakt van gehakt, die je heel simpel zelf thuis kunt maken. Het recept dat we je geven is een authentieke versie, maar je kunt natuurlijk variëren. Of je ze maakt op een barbecue met heerlijk geurend houtskool, of gewoon in de grillpan: deze Griekse burgers worden sowieso een succes!

Hier vind je het recept voor Bifteki

Donderdag – Smeuige risotto met prei en spekjes

Risotto met prei en spekjes
Risotto met prei en spekjes is heerlijk smeuïg en smaakvol. Het smaakt zo lekker, dat het meer voelt als een stiekeme traktatie dan een avondmaaltijd. Zo houden we het leven leuk.

Hier vind je het recept voor Smeuige risotto met prei en spekjes

Vrijdag – Chili sin Carne

Chili Sin Carne
Super snelle vega chili met vier soorten bonen is alles wat je nodig hebt na een lange, druiligere dag. Super makkelijk om te maken en het staat zeker binnen 30 minuten op tafel! 

Hier vind je het recept voor Snelle chili sin carne

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close