Weekmenu 91

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #91

Maandag – Kerst ovenschotel met stoofvlees, pompoen, brie en cranberry

Kerstovenschotel met stoofvlees
Deze Kerst ovenschotel heeft alle feestelijkheden onder een heerlijk dakje van bladerdeeg. We beginnen met een goede laag pompoen-aardappelpuree, gevolgd door heerlijk stoofvlees, brie en een cranberry compote. 

Hier vind je het recept voor Kerst ovenschotel met stoofvlees, pompoen, brie en cranberry

Dinsdag – Stoofvlees met cranberry’s

Stoofvlees met cranberries
Hier vind je het recept voor Stoofvlees met cranberry’s

Woensdag – Zalm Wellington

Zalm Wellington
Zalm in een knapperig bladerdeegjasje: dat klinkt toch heerlijk? Zeker als je het ook nog combineert met spinazie. Vandaag laat ik je zien hoe je deze Zalm Wellington zelf op tafel kunt zetten.

Hier vind je het recept voor Zalm Wellington

Donderdag – Varkensrollade uit de instant pot

Sinaasappel rozemarijn rollade uit de Instant Pot
Varkensrollade uit de Instant Pot is makkelijk en snel te maken en het resultaat is een heerlijke, sappige rollade. Geen gedoe met droog en taai vlees. Alles in de pot en je hebt er geen omkijken meer naar. Serveer hem zo met zijn eigen jus of maak een heerlijke sticky glaze voor je rollade!

Hier vind je het recept voor Varkensrollade uit de instant pot

Vrijdag – Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon
Boeuf Bourguignon is heerlijk rundvlees dat gestoofd wordt in rode wijn. Een echte Franse klassieker waarvan je huis een heerlijke warme en winterse geur krijgt. Kijk maar uit dat je buren het niet ruiken, anders staan ze zo watertandend bij je aan de deur!

Hier vind je het recept voor Boeuf Bourguignon

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close