Weekmenu 93

Deel met vrienden en familie

Heb je behoefte aan snelheid in de keuken gedurende de hele week, maar wil je tegelijkertijd genieten van lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden? Dit weekmenu is precies wat je zoekt!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #93

Maandag – Winterse Quinoa met kip, paddenstoelen en tijm
Quinoa kippendijen paddestoelen tijm

Winterse quinoa met kip, paddenstoelen en tijm. Simpel, verwarmend en goed vullend; alles wat je zoekt in een winterse avondmaaltijd! Dit gerecht maak je in slechts één pan, dus lekker weinig afwas.

Hier vind je het recept voor Winterse Quinoa met kip, paddenstoelen en tijm

Dinsdag – Spaanse stoofpot met chorizo 
Recept voor winterse Spaanse stoofpot met Chorizo

Deze Spaanse stoofpot met chorizo is heerlijk kruidig, goed vullend en eigenlijk alles wat je in een gerecht zoekt, wanneer het buiten winters is. En extra fijn: je huis ruikt heerlijk tijdens het koken!

Hier vind je het recept voor Spaanse stoofpot met chorizo; lekker winters

Woensdag – Instant Pot Dahl
Instant Pot Dahl

Instant Pot Dahl is een heerlijk verwarmend Indiaas gerecht en is zowel als stoofpot, als als soep te serveren. Naast heerlijk vullend ook nog eens vegan en dat zonder aanpassingen. Het is lekker snel klaar en heel budgetvriendelijk. Door de Instant Pot te gebruiken ben je in een mum van tijd klaar! 

Hier vind je het recept voor Instant Pot Dahl

Donderdag – Preistamppot uit de Instant Pot

Preistamppot uit de Instant Pot
Een preistamppot uit de Instant Pot, die zowel in de zomer, als de winter erg goed smaakt. Een eenvoudig gerecht met pure smaken, die doen denken aan vroeger. Alles in de Instant Pot, 6 minuten op hoge druk en stampen maar! En oh ja, wel eerst de eitjes pellen natuurlijk!

Hier vind je het recept voor Preistamppot uit de Instant Pot

Vrijdag – Koolhydraatarme courgette ravioli uit de oven
Koolhydraatarme Courgette Ravioli

Koolhydraatarme courgette-ravioli uit de oven: ook als je niet op je koolhydraten let een heerlijke ovenschotel, met lekker veel groente. Zoals je op de foto ziet maak ik gebruik van gele courgette. Dit past natuurlijk heel goed bij de kleur van pasta, maar met groene courgette smaakt het net zo lekker.

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme courgette-ravioli uit de oven

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close