Weekmenu 94

Deel met vrienden en familie

Voor wie de keuken snel wil verlaten gedurende de hele week, maar ook wil genieten van lekkere, gevarieerde en gezonde gerechten, is dit weekmenu een absolute aanrader!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #94

Maandag – Luie Spinazie Zalm Frittata
koolhydraatarme Spinazie Zalm Frittata

Trek in een heerlijke koolhydraatarme spinazie zalm frittata die ook nog eens goed vult? Dan zit je met dit recept voor een Luie Spinazie Zalm Frittata helemaal goed. Binnen 10 minuten ben je klaar en daarna neemt de oven het werk van je over.

Hier vind je het recept voor Luie Spinazie Zalm Frittata (koolhydraatarm!)

Dinsdag – Instant Pot chili con carne (lekker snel!)

Instant Pot Chili con Carne met nacho's
Instant Pot chili con carne is een heerlijke combinatie van bonen, gehakt en een heerlijke, kruidige tomatensaus. Uiteraard met een vleugje chili, anders is het natuurlijk geen chili con carne! 10 minuten onder druk en je hebt een heerlijke pot chili waar je je vingers bij zult oplikken! De vegetarische versie heet trouwens chili sin carne. Sin is het Spaanse woord voor ‘zonder’.

Hier vind je het recept voor Instant Pot chili con carne (lekker & snel!)

Woensdag – Melanzane alla Parmigiana

Italiaans Recept Melanzane di Parmigaino
Melanzane alla Parmigiana:
 Een heerlijke Italiaanse klassieker. Een ovenschotel met in de hoofdrol aubergine en tomaat. 

Hier vind je het recept voor Melanzane alla Parmigiana; de perfecte ovenschotel

Donderdag – Simpele Beef Curry

simpele Beef curry
Deze simpele, maar overheerlijke, beef curry staat nu in een handomdraai bij je op tafel. Het is een kwestie van de juiste combinatie van kruiden en natuurlijk een hoop geduld, terwijl de boel aan het stoven is. Wil je deze beef curry een stukje sneller bereiden? We hebben ook een recept voor de Instant Pot online staan!

Hier vind je het recept voor Simpele Beef Curry

Vrijdag – Zuurkool Frittata (Koolhydraatarm)

Zuurkool frittata koolhydraatarm
Deze zuurkool frittata is een koolhydraatarme versie van onze geliefde klassieker: de zuurkool stamppot. Een lekkere ovenschotel, waarvan de restjes het ook nog eens erg goed doen als lunch.

Hier vind je het recept voor Zuurkool frittata (koolhydraatarm)


Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close