Weekmenu 95

Deel met vrienden en familie

Dit weekmenu is samengesteld op basis van de wensen van onze trouwste bezoekers, die verlangen naar makkelijk te bereiden, gevarieerde maaltijden gedurende de week. Sta maximaal 30 minuten in de keuken en geniet van heerlijke smaken!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #95

Maandag – Koolhydraatarme lasagne met courgette en gehakt

Koolhydraatarme lasagne met courgette en gehakt
Koolhydraatarme lasagne met courgette en gehakt is overheerlijk comfort food, zonder de snelle koolhydraten en suikers. Ja ja, ook lasagne is koolhydraatarm te maken; courgette is een prima vervanger van lasagnebladen!

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme lasagne met courgette en gehakt

Dinsdag – Indonesische zuurkoolschotel met gehakt

Indonesische zuurkoolschotel -3
Indonesische zuurkoolschotel met gehakt is een heerlijke smaakcombinatie. De zoete ketjap en kruiden zijn de perfecte tegenhanger van het zure van de zuurkool. 

Hier vind je het recept voor Indonesische zuurkoolschotel met gehakt

Woensdag – Geroosterde bloemkoolsoep met truffelolie 

Geroosterde bloemkoolsoep met truffelolie en paddenstoelen
Geroosterde bloemkoolsoep met truffelolie en paddenstoelen is ontzettend makkelijk te maken, maar toch is het resultaat verbluffend lekker. De soep is heerlijk romig en rijk van smaak. Deze bloemkoolsoep is naast ontzettend lekker ook nog eens vegan, koolhydraatarm, glutenvrij en paleo.

Hier vind je het recept voor Geroosterde bloemkoolsoep met truffelolie en paddenstoelen

Donderdag – Gezondere Shepherd’s Pie

Gezondere Shepherd's Pie
Shepherd’s Pie is een heerlijk winters comfort-food gerecht. Maar deze schotel kan wel erg machtig zijn. Tijd dus voor een lichtere en gezondere versie van een Shepherd’s pie, met kippengehakt en zoete aardappels!

Hier vind je het recept voor Gezondere Shepherd’s Pie

Vrijdag – Kip Fajita Traybake

Kip Fajita Traybake

Kip Fajita is een heerlijk en smaakvol gerecht, dat zijn oorsprong vindt in de Mexicaanse keuken. Het staat bekend om zijn eenvoudige bereiding en levendige smaken. Door de kipfilet te vervangen door dijen wordt het niet alleen nog lekkerder, we kunnen er zo ook heel makkelijk een traybake van maken. Het is een gerecht dat makkelijk te bereiden is en dus uitermate geschikt is voor een doordeweekse avond!

Hier vind je het recept voor Kip Fajita Traybake

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close