Weekmenu 97

Deel met vrienden en familie

Voor iedereen die op zoek is naar een weekmenu vol snel te bereiden, gevarieerde en gezonde gerechten, hebben we goed nieuws! Met dit weekmenu sta je slechts 30 minuten in de keuken en geniet je van smaakvolle maaltijden.

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #97

Maandag – Moussaka de heerlijke Griekse ovenschotel

Moussaka recept
Moussaka bestaat uit heerlijke laagjes gehaktsaus, aubergine en aardappeltjes, afgetopt met een romige bechamelsaus. Moussaka is een makkelijk te maken Griekse ovenschotel. Door de vele stappen lijkt het misschien ingewikkeld, maar laat je niet misleiden: iedereen kan moussaka maken. Het is ook nog eens goed van tevoren te maken, zodat je het ‘s avonds snel op tafel zet.

Hier vind je het recept voor Moussaka, de heerlijke Griekse ovenschotel

Dinsdag – Stoba di Karni

Stoba di Karni stoofvlees uit Curaçao
Stoba di Karni is heerlijk Antilliaans stoofvlees met rundvlees, wortel, aardappels en een bakbanaan! Laat het lekker zacht pruttelen op het fornuis, terwijl je huis zich vult met heerlijke geuren. In de caribbean wordt dit veelal als lunch gegeten!

Hier vind je het recept voor Stoba di Karni

Woensdag – Avgolemono

Griekse kippensoep Avgolemono
Avgolemono is een klassieke Griekse kippensoep met citroen en ei. De citroen maakt de soep fris en geeft het een heerlijke geur. Het ei maakt het een heerlijke, romige en rijke soep, die supermooi gebonden is. Net anders dan de kippensoep die we in Nederland maken, maar tegelijk ook heerlijk herkenbaar!

Hier vind je het recept voor Avgolemono

Donderdag – Koolhydraatarme Shoarmarol

koolhydraatarme shoarmarol
Deze koolhydraatarme shoarmarol combineert alles wat lekker is aan een shoarmarol, maar dan met een stuk minder koolhydraten. Bijkomend voordeel: in de rol zelf zit ook nog eens kaas! Simpel om te maken en een feestje om te eten. Deze keer hebben wij kip gebruikt voor de shoarma, maar als je liever vegetarisch eet, kun je de kip ook goed vervangen door oesterzwammen.

Hier vind je het recept voor Koolhydraatarme shoarmarol

Vrijdag – Gegrilde paprikarisotto met burrata

Gegrilde paprika risotto met burrata
Voor deze gegrilde paprika risotto met burrata mag je mij ‘s nachts wakker maken. Neem de tijd om echt van dit gerecht te genieten. De burrata maakt de risotto hemels romig .De gegrilde paprika houd het heerlijk fris en in balans en geeft het natuurlijk die fantastische diep oranje kleur. Een feest om te serveren (en op te eten natuurlijk!)

Hier vind je het recept voor Gegrilde paprika risotto met burrata!

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close