Weekmenu 98

Deel met vrienden en familie

Voor iedereen die op zoek is naar een weekmenu vol snel te bereiden, gevarieerde en gezonde gerechten, hebben we goed nieuws! Met dit weekmenu sta je slechts 30 minuten in de keuken en geniet je van smaakvolle maaltijden.

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #98

Maandag – Kip Tandoori

Kip Tandoori zonder zakjes en pakjes

Voor het heerlijke wereldgerecht Kip Tandoori heb je helemaal geen dure zakjes en pakjes nodig, je maakt het met dit recept super makkelijk helemaal zelf. Succes gegarandeerd en mega lekker. Serveer het met rijst, naan en je favoriete groente naar keuze en je hebt gewoon een fantastische Indiase maaltijd op tafel staan!

Hier vind je het recept voor Kip Tandoori

Dinsdag- Koreaanse Soja Eieren (Mayak Eggs)

Koreaans Soja Eieren (Mayak Eggs)Koreaanse Soja Eieren, ook wel Mayak Eggs genoemd, zijn gekookte eieren die je marineert in een heerlijke sojasaus. Uiteraard is sojasaus niet de enige smaakmaker in de marinade, we combineren de sojasaus bijvoorbeeld met sesam, lente-ui, knoflook en chili!

Hier vind je het recept voor Koreaanse Soja Eieren (Mayak Eggs)

Woensdag- Taco Pasta

Taco Pasta
Taco Pasta, de naam zegt het al, combineert twee ontzettend lekkere dingen met elkaar. Een bord vol gekruid gehakt, lekkere tomatensaus, veel kaas én pasta. Heerlijk comfort food, toch? Binnen 30 minuten zet je deze overheerlijke maaltijd op tafel en dus ideaal voor een doordeweekse maaltijd. 

Hier vind je het recept voor Taco Pasta

Donderdag- Pompoen-Venkel Stamppot uit de Multicooker (Instant Pot / Crockpot)

Pompoen-Venkel Stamppot uit de multicooker

Pompoen-venkel stamppot uit de multicooker is misschien net even een andere stamppot dan je gewend bent, maar wel super lekker. We maken deze stamppot helemaal af met een beetje geitenkaas en pompoenpitjes. 

Hier vind je het recept voor Pompoen-Venkel Stamppot uit de Multicooker (Instant Pot / Crockpot)

Vrijdag- Instant Pot Champignonsoep

Instant Pot Champignonsoep
Instant Pot Champignonsoep is een super snelle, heerlijk romige soep. Simpel en verwarmend. Door paddenstoelenbouillon te gebruiken, verdiepen we de smaak van de paddenstoelen.

Hier vind je het recept voor Instant Pot Champignonsoep


Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close