Weekmenu 99

Deel met vrienden en familie

Wil je gedurende de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar ook genieten van lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden? Ontdek dan dit weekmenu, gebaseerd op de feedback van onze trouwe bezoekers!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #99

Maandag – Japans Stoofvlees uit de Instant Pot
Japans Stoofvlees uit de multicooker

Japans Stoofvlees uit de Instant Pot is mijn nieuwste verslaving. Heerlijk zacht stoofvlees in een Japanse currysaus, met een klein beetje wortel. Dit is zo ontzettend lekker en zoals altijd bij een recept uit een Instant Pot: super snel klaar!

Hier vind je het recept voor Japans Stoofvlees uit de Instant Pot

Dinsdag- Spicy Knoflook Kip

Spicy knoflook kip

Spicy Knoflook Kip is snel klaar, makkelijk te bereiden en ontzettend lekker. Deze smaakbom staat binnen 20 minuten op tafel en is een recept dat je zeker vaker gaat maken! Met smaakmakers uit de Koreaanse Keuken zit je altijd goed. 

Hier vind je het recept voor Spicy Knoflook Kip

Woensdag- Bulgogi Tteokbokki

Bulgogi TteokbokkiZin in een niet-pittige tteokbokki? Probeer dan eens deze heerlijke Bulgogi Tteokbokki met gehakt. Super simpel om te maken, bomvol smaak en snel klaar! Deze versie van tteokbokki is kidsproof en voor iedereen die echt niet tegen pittig kan.

Hier vind je het recept voor Bulgogi Tteokbokki

Donderdag- Pittige Karbonades

Pittige karbonades met sambal
Deze pittige karbonades zijn mijn favoriete manier om karbonade te maken. Pittig en een tikje zoet. Het is een heerlijke en makkelijke manier om wat pit én zoetheid aan je avondeten te geven. Het gerecht is gemakkelijk aan te passen naar smaak, dus voeg gerust extra sambal toe als je van extra pittig houdt of gebruik minder bruine suiker, als je het liever minder zoet hebt. Uiteraard kan andersom natuurlijk ook.

Hier vind je het recept voor Pittige Karbonades

Vrijdag- Dumplingsoep met gegrilde paksoi

close up van dumplingsoep met gegrilde paksoi, rode stokjes en chili olie
Dumplingsoep met gegrilde paksoi is een feestelijke doordeweekse maaltijd. Super snel klaar te maken, maar toch vol smaak. De dumplings zijn kleine deeg-verrassinkjes: wie is daar nou niet gek op? Hou het heel simpel, of maak het lekker pittig met extra veel chili-olie en verse chili’s!

Hier vind je het recept voor Dumplingsoep met gegrilde paksoi

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close