Weekmenu 72

Deel met vrienden en familie

Wil jij de hele week snel klaar zijn in de keuken, maar wil jij ook de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten? Dan is dit hét weekmenu voor jou!

Uit een enquête, die we hebben afgenomen onder onze trouwste bezoekers, kwam naar voren dat ze graag weekmenu’s zien die makkelijk te bereiden zijn, maar ook lekker gevarieerd zijn. Op de drukke doordeweekse dagen gunnen we onszelf vaak niet al teveel tijd om het eten op tafel te zetten. Met dit weekmenu sta je iedere dag maximaal 30 minuten in de keuken en zet je toch een heerlijke maaltijd op tafel, met heel veel smaak. Recepten die iets meer tijd in beslag nemen gaan vaak in de oven. Duurt dus wat langer, maar je hoeft er zelf weinig extra voor te doen. Wil jij ook meedenken over wat voor soort artikelen en recepten wij plaatsen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Nieuwsgierig naar andere weekmenu’s? Zoals je aan de nummering kunt zien is dit niet ons eerste weekmenu, kijk bijvoorbeeld eens bij:

Lekker gevarieerd weekmenu #72

Maandag – Aardappelsoep

aardappelsoep
Aardappelsoep is een heerlijk verwarmende en vullende soep. Elke hap voelt als een warme knuffel. Met de smaakmakers knoflook en tijm houden we het simpel, maar toch ontzettend lekker. We geven je ook nog een paar variatietips. Naast lekker is deze maaltijdsoep ook nog eens heel budgetvriendelijk met rond de 50 cent per portie!

Hier vind je het recept voor Aardappelsoep

Dinsdag – Rode kool schotel

Rode kool schotel

Rode kool schotel is een heerlijke simpele ovenschotel met rode kool, gehakt en aardappelpuree. We hebben er ook nog een appeltje en wat rozijnen aan toegevoegd. Je gaat mij niet vertellen dat dit niet ontzettend in de smaak gaat vallen bij het hele gezin!

Hier vind je het recept voor Rode kool schotel

Woensdag – Pasta alla Norma

Italiaanse pasta alla norma recept
Pasta alla Norma is een heerlijke, eenvoudige Italiaanse pasta met aubergine en tomaat. Super snel te maken en ontzettend lekker. We geven je het traditionele recept, maar ook hoe je het net even gezonder kunt maken. Ook geven we je een tip hoe je een moeilijk verkrijgbaar ingrediënt kunt vervangen.

Hier vind je het recept voor Pasta alla Norma

Donderdag – Mexicaans gehaktbrood met chorizo

Mexicaans gehaktbrood met chorizo
Mexicaans gehaktbrood met chorizo is een heerlijk smaakvol gehaktbrood. Perfect als warme maaltijd, maar ook heel lekker koud op een broodje. Je bent zelf maar een paar minuten bezig met dit recept, daarna doet de oven de rest van het werk voor je!

Hier vind je het recept voor Mexicaans gehaktbrood met chorizo

Vrijdag – Vegetarische quesedillas met verse salsa

Vegetarische quesadillas met verse salsa
Heerlijke vegetarische quesadillas, gevuld met zoete aardappel en zwarte bonen. De verse salsa maakt het helemaal af. Perfect als goed vullende lunch of als snelle avondmaaltijd. Koud zijn ze ook erg lekker, dus maak ze gerust vooraf klaar.

Hier vind je het recept voor Vegetarische quesadillas met verse salsa

Eet smakelijk! Ook op zoek naar een lekker recept voor het weekend? Kijk dan hier voor al onze recepten en hier voor onze zoete selectie.

Deel met vrienden en familie

Geef een reactie

Close
© Copyright Flying Foodie
Close