Trek in een tortilla, maar niet in de gluten of de koolhydraten? Probeer dan zeker deze koolhydraatarme wraps met slechts 4 ingrediënten. Helemaal niet moeilijk om te maken, want je bakt ze net zo makkelijk als pannenkoeken.
bijvoorbeeld knoflookpoeder, gemalen komijn, zout, peper en uienpoeder
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Mix alle ingrediënten in een blender tot een glad beslag dat lijkt op een dun pannenkoeken beslag. Je hoeft de eieren (of eiwit ervan eigenlijk) dus niet op te kloppen. Het is wel belangrijk dat de klontjes eruit zijn.
Smeer een klein beetje olie in je pan en verwarm op middelhoog vuur. Voeg wat beslag toe. Hou de pan goed schuin, zodat het beslag zich mooi kan verdelen. Zodra de wrap aan de bovenkant droog aanvoelt draai je hem om en bak je hem nog zo’n 20 seconden op de andere kant. Een beetje zoals je een crêpe bakt dus.
olijfolie
Herhaal dit tot je beslag op is. Vergeet niet de pan steeds weer licht in te oliën.
Notities
Tip: Wil je een meer flexibele wrap, voeg dan een klein beetje olie toe aan het beslag zelf.