Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase tomatensalade (kachumbar)
Heerlijk frisse tomatensalade die je perfect als bijgerecht kunt eten bij je Indiase curry, gegrild vlees of tijdens een BBQ
Porties
4
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Ingrediënten
250
gr
kerstomaatjes
1
sjalot
1
eetlepel
citroensap
2
eetlepels
olijfolie
bosje
koriander
(klein bosje)
zout & chili
Kookmodus
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Snijd de kerstomaatjes door vieren. Snipper de sjalot zo fijn als je kunt. Doe hetzelfde met de koriander.
250 gr kerstomaatjes,
1 sjalot,
1 eetlepel citroensap,
2 eetlepels olijfolie,
bosje koriander
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en breng op smaak met zout en chili.
zout & chili
Notities
Wanneer de tomatensalade langer staat trekken de smaken heerlijk in, maak het dus gerust een tijdje van tevoren en zet afgedekt in de koelkast!
Auteur:
Mariska
Gang:
Bijgerecht
Keuken:
Indiaas, Indian
Trefwoord:
bbq, tomaat, vers