Worteltaart pannenkoeken met creme cheese frosting
Zin in worteltaart, maar ook in pannenkoekjes? Met deze worteltaart pannenkoeken hoef je niet te kiezen! Het beste van beide werelden gecombineerd tot een simpel en snel te maken recept. Niet ongeduldig wachten tot je taart eindelijk gaar is, gewoon hop, beslag in de koekenpan en bakken maar!
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Meng de wortel met de bloem, bakpoeder, zout, speculaaskruiden en eventueel suiker.
Roer het ei los en giet erbij. Roer kort door.
Voeg beetje bij beetje de melk toe, tot het de dikte van jouw voorkeur heeft (ik ga voor dikke pannenkoekjes). Tot slot mag de vanille pasta er bij.
Bak de pannenkoekjes in koekenpan op midden hoog vuur aan beiden kanten, tot ze gaat zijn.
Terwijl dat bezig is, kunnen we snel het glazuur maken. Roer roomkaas met vanillepasta en poedersuiker los. Proef en voeg eventueel extra poedersuiker toe als je het zoeter wilt hebben.
Notities
Melk: gebruik iets meer of minder melk, totdat het beslag de gewenste dikte heeft.