Wentelteefjes van paasbrood zijn heerlijk bij het paasontbijt en stiekem ook op alle andere dagen dat paasbrood in de winkel ligt! Pasen is het perfecte excuus om eens lekker uitgebreid te brunchen, te genieten van het, hopelijk, lekkere weer en een extra vrije dag op maandag. Met deze wentelteefjes van paasbrood maak je het geheel nog feestelijker. Ze zijn zó lekker, dat je je zult afvragen waarom je dit niet eerder gemaakt hebt.
Snijd het paasbrood in plakken. Leg een plak paasbrood in je eimengsel. Draai na ongeveer 30 seconden je paasbrood om en laat het nog 30 seconden weken.
4 plakken paasbrood
Verwarm een koekenpan met wat vet (boter, kokosolie, olijfolie, wat je zelf het lekkerste vindt).
1 eetlepel boter, olie, kokos olie
Haal je paasbrood voorzichtig uit het eiermengsel en plaats het in de pan. Bak de plakken in ongeveer in 4 à 5 minuten goudbruin.
Herhaal alle stappen voor al je plakken paasbrood.
Optioneel: Bestrooi je wentelteefjes met poedersuiker, kaneel en/of sinaasappelrasp!