Deze koolhydraatarme tuna melt paprika snacks zijn een heerlijk tussendoortje, een ideaal hapje op je borrelplank of eet er een paar als lunch! Warm of koud, ze zijn altijd lekker! Wie denkt dat koolhydraatarme snacks saai zijn, heeft het mooi mis.
Porties 2porties
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Ingrediënten
6-8snackpaprika's
1blikje tonijnuitgelekt
0.25rodeuifijn gesneden
1 à 2eetlepelsmayonaise
4plakjesaugurkfijn gesneden
1handjegeraspte kaas + extra voor bovenop
zout & peper
versepeterselie, lente ui of bieslookoptioneel
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Verwarm de oven op 200 graden Celsius; ik gebruik de hete lucht optie. Bedek een bakplaat met bakpapier.
Snijd de paprika's in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes, zaadlijsten en kroontjes.
6-8 snackpaprika's
Meng de tonijn, kaas, rode ui, mayonaise en de gesneden augurkjes door elkaar. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Vul de paprika's en plaats op de bakplaat. Bestrooi met extra kaas en plaats in de oven tot alle kaas gesmolten is en goudbruin begint te worden, ongeveer 10 minuten.