Deze luchtige truffelboter is een heerlijke zachte en luxe boter, die je helemaal zelf kunt maken. Geen zorgen, door het gebruik van truffeltapenade houden we deze boter gewoon betaalbaar! Perfect met een broodje voor op de borrelplank of bij de soep.
Porties 25porties
Voorbereidingstijd 1 minuutmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 11 minutenmin
Kookgerei
Elektrische mixer
Ingrediënten
250grongezouten roomboterkamertemperatuur
3eetlepelsroom
2eetlepelstruffeltapenade
1snuffleur de sel
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Klop de boter samen met de room luchtig met een elextrische mixer.
250 gr ongezouten roomboter, 3 eetlepels room
Voeg 2 eetlepels truffeltapenade en een snuf fleur de sel toe. Mix tot alles met elkaar gemengd is.
2 eetlepels truffeltapenade, 1 snuf fleur de sel
Proef en voeg naar smaak meer zout of truffel toe!