Deze Vietnamese Pizza is een super knapperige pizza met rijstpapier als bodem. Dit Vietnamese streetfood gerecht, Bánh Tráng Nướng, maak je gemakkelijk binnen 5 minuten helemaal zelf. Lekker voor de lunch, maar ook heel erg leuk als knapperige snack.
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Klop je ei los, snijd je lente-ui in ringetjes en zet de andere ingrediënten klaar.
1 ei, 1 lente-ui
Leg één vel rijstpapier in de koekenpan en verwarm op middelhoog vuur.
2 vellen rijstpapier
Verdeel de helft van je ei over je rijstpapier. Probeer het een beetje naar de randen te verspreiden.
1 ei
Verdeel de helft van de lente-ui, worst en geraspte kaas over je Vietnamese pizza en bak tot deze knapperig is. Vouw eventueel dubbel als je meer voor een tacovorm gaat.
1 handje kaas, 10 kleine plakjes worst, 1 lente-ui