Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koreaanse Bulgogi
Op zoek naar een snelle, heerlijke maaltijd, dan is deze Koreaanse Bulgogi met biefstuk het perfecte gerecht voor jou. Zoals je dat van de
Koreaanse keuken
gewend bent bomvol smaak, maar toch heel makkelijk te maken!
Porties
2
porties
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Ingrediënten
200
gr
biefstuk
1
wortel
1
ui
2
stuks
lente-ui
100-125
ml
bulgogi-saus
zie notitie
neutrale olie
Serveer optioneel met
rijst
sla
kimchi
sesamzaadjes
Kookmodus
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Snijd je biefstuk in zo dun mogelijke plakjes (let op, tegen de draad dus!), de wortel en ui in reepjes en de lente-ui fijn.
Verwarm olie in een hete pan en bak hierin de ui, wortel en lente-ui.
Voeg biefstuk toe en roerbak tot het aan alle kanten bruin is.
Voeg de saus toe en roerbak tot de saus dikker is.
Serveer de bulgogi met rijst, sla en eventueel kimchi!
Notities
Zie
hier
ons recept voor zelfgemaakte bulgogi-saus!
Auteur:
Mariska
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Aziatisch, Koreaans
Trefwoord:
biefstuk, makkelijk, snel