Paas chocoladeflikken, kijk nou hoe vrolijk met al die frisse kleurtjes! Heel makkelijk te maken en misschien nog wel makkelijker om op te eten. En natuurlijk heel leuk om samen te maken met kinderen!
Porties 20porties
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Kookgerei
Bakpapier of een macaron bakmat
Ingrediënten
250grcandymelts en/of chocolade
20chocolade kolibri eitjes(ook wel chocolade kievitseitjes)
2eetlepelsgekleurde gemengde sprinkels
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Smelt de chocolade of candy melts in de magnetron of au bain-marie. Als de chocolade bijna gesmolten is, maar je nog stukjes ziet, is het vaak beter om goed door te roeren en zo de chocolade te smelten. Als je blijft verwarmen wordt de chocolade te dun en loop het teveel uit als je straks rondjes gaat maken.
250 gr candymelts en/of chocolade
Schep de chocolade op een stuk bakpapier of een speciale bakmat in rondjes en versier met je chocolade eitjes en sprinkels. Je hebt genoeg chocolade voor ongeveer 20 chocolade flikken.