Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een bakblik of vorm heel licht in met olie.
Dep de paprika en olijven droog met keukenrol
Bak met een klein beetje olie de spinazie in een koekenpan. Laat goed uitlekken, schep vervolgens in een theedoek en knijp er zoveel mogelijk vocht uit.
Snijd de feta in blokjes en de gegrilde paprika in repen.
Meng alle ingrediënten, BEHALVE het gehakt en paneermeel, door elkaar in een ruime kom. Meng nu rustig het gehakt er doorheen. Voeg handje voor handje het paneer toe, tot het mooi samen komt.
Vorm het gehaktbrood. Zelf vorm ik een soort van ovale vorm van het gehakt, zodat het een wat meer rustieke vorm krijgt. Je kunt ook het gehakt in een vorm duwen.
Plaats voor 45 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Notities
Variatietip: vervang 250 gram rundergehakt door lamsgehakt!