Wie is er nog meer gek op chocolade fudge? Met dit recept maak je zelf Mokka Pandan Fudge en dat met slechts zes ingrediënten. Als je de tijd voor het afkoelen niet meerekent, kun je binnen 10 minuten klaar zijn! Super simpel.
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Bekleed je vorm met bakpapier. Dit doe je om straks je fudge makkelijk uit de vorm te krijgen.
Smelt de pure chocolade samen met de koffiepoeder en een snufje zout au bain-marie. Roer goed door, zodat er geen stukjes meer zijn.
150 gr pure chocolade, 1 snufje zout, 1 theelepel espresso oploskoffie
Haal van het vuur en giet de gecondenseerde melk erbij. Roer goed door, tot je een smeuïg en plakkerig geheel hebt. Giet dit in je vorm en verdeel goed.
0.5 blikje gecondenseerde melk
Laat 10 minuten opstijven voor je de volgende laag gaat maken.
Smelt de witte chocolade, ook weer au bain-marie. Roer goed door, zodat er geen stukjes meer zijn.
200 gr witte chocolade
Meng het pandan aroma met je gecondenseerde melk, totdat het een mooie groene kleur heeft gekregen.
Haal van het vuur en giet de gecondenseerde melk erbij. Roer goed door, tot je een smeuïg en plakkerig geheel hebt. Giet dit bovenop je pure chocolade fudge en verdeel goed.