Groentekoekjes zijn net weer een andere manier om lekker groente te eten, dan koken of bakken. Ziet er ook meteen ontzettend feestelijk uit. Super kidsproof, of ze nou de 2, 22 of bijna de 50 aantikken ;)
1,5theelepelknoflooksletten kruidenmixof andere kruiden naar smaak
olie om te bakkenflinke laag in je pan
Zorg dat je scherm niet op zwart gaat tijdens het koken!
Instructies
Rasp de aardappel, laat de mais uitlekken en snijd de lente-ui fijn. Meng door elkaar.
Maak een beslag van bloem, eieren, yoghurt, knoflooksletten kruidenmix en bakpoeder. Meng goed door. Dit geeft een goed stevig en dik beslag. Is jouw beslag nou echt té dik om mee te werken, verdun het dan met een klein beetje water.
Schep de groente door het beslag.
Verhit een flinke laag olie in de pan en bak de groentekoekjes in batches goudbruin en gaar. Ga je voor dikkere koekjes? Bak het dan niet te hoog, want dan is de binnenkant niet gaar.
Notities
Varieer gerust met verschillende soorten groenten!